Emke Meesters - van Biemen

Emke Meesters – van Biemen

 

Ik ben Emke Meesters-van Biemen en ik ben stresscounselor, vernieuwend- en re-integratiecoach.
Ik leef (al ruim 20 jaar) met een chronische aandoening.

Dat geeft mij eersteklas ervaring in hoe het is om te leven met een lijf dat niet altijd doet wat nodig is.

Ik heb geleerd dat een deel van de oplossing ligt in communicatie en acceptatie; door te vertellen over mijn aandoening en samen te werken aan een oplossing kan ik inmiddels prima functioneren. Ik heb daarnaast ook gemerkt dat ik hierdoor in mijn eigen sociale omgeving meer begrip krijg als het even minder gaat.

Vanuit die ervaring help ik jou ook graag verder.

Natuurlijk begeleid ik je niet alleen vanuit mijn werk- en levenservaring.

Ik ben gecertificeerd/ gediplomeerd stress-counselor en vernieuwend coach (Sonnevelt opleidingen) en kan je daardoor gefundeerd helpen.
Kan ik dit niet? Dan verwijs ik je door naar iemand van wie ik denk dat die beter bij jou past.

Tijdens mijn begeleiding richt ik me op wat voor jou haalbaar en realistisch is. Dat betekent niet dat het altijd gemakkelijk is, want natuurlijk gaan we je grenzen opzoeken. Maar opzoeken betekent dat je ze leert herkennen, zodat je er minder snel overheen gaat. En dat alles doe ik vanuit compassie, spiegeling, inspiratie, muziek en kleur.

Meer informatie kun je lezen via mijn website: www.minderisgelijkaanmeer.nl

Natuurlijk ben ik ook telefonisch bereikbaar via: 06 28 41 77 65