Tijdens het eerste consult een gesprek met u worden gevoerd waarbij in het kort uw geschiedenis in kaart wordt gebracht. Om het beeld compleet te maken zal er een diagnose van het orgaan reflectiegebied, de pols en de tong worden gemaakt.

Shiatsu wordt traditioneel gegeven en vindt daarom plaats op een futon. Het is prettig om makkelijk zittende katoenen kleding te dragen. Katoenen kleding heeft de voorkeur omdat er met synthetische stoffen statische elektriciteit kan ontstaan. Het is voor uzelf prettig als u niet te zwaar hebt gegeten en het is altijd raadzaam om voldoende water of kruidenthee te drinken na de behandeling.

Om het effect van het consult te vergroten is het raadzaam om op de dag van en na uw bezoek niet teveel eten, geen alcohol gebruiken, geen grote fysieke inspanning verrichten en geen warm bad of sauna te nemen.

One thought on “Consult

  1. I used to be suggested this web site by way of my cousin. I’m no longer positive whether or not this submit is written through him as no one else recognise such distinctive about my trouble. You are amazing! Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.