Hidde Muijs

Hidde Muijs

Mijn naam is Hidde Muijs, ik ben massage- en resonantie-therapeut.

Vanuit natuurkundig oogpunt weten we dat alles resoneert en een plus en een min heeft. Zo ook ons lichaam.

Door stress, verkeerde voeding, negatieve invloeden van buitenaf of voor jou niet goede gedachten kan jouw natuurlijke frequentie hoger of lager worden. Ik gebruik verschillende soorten frequenties om het zelf herstellende vermogen aan te spreken. Dit kan door klankschalen op het lichaam te zetten of door stemvorken op acupunctuurpunten te gebruiken. Deze trillingen zorgen er voor dat je linker en rechter hersenhelft beter gaan samen werken en je in een ontspannen staat terecht komt. Dit is ook waar voor iedereen het natuurlijke herstel plaats vindt.

Bij de massage ligt de nadruk in eerste instantie op de fysieke klachten, omdat die in beginsel nog overheersen. Mijn behandelingen worden dan ook vaak als pittig ervaren. In combinatie met een stukje coaching zal er meer inzicht komen van waarom de klacht nou juist daar zit. Verder gebruik ik soms bindweefsel en lymfedrainage technieken ter ondersteuning, maar ook weer om inzicht te creëren in de onderliggende patronen.

Belevingen in je buitenwereld beginnen met een plaatje wat je hebt gemaakt in je hoofd. Soms zijn deze vertroebelt of verouderd waardoor we anders gaan handelen dan we eigenlijk zouden willen. Dit kan blokkades in je denken en handelen veroorzaken, waardoor je fysieke bewegen kan veranderen, wat weer kan resulteren in ziekte cq fysieke klachten. Door hier inzicht in te krijgen vanuit coaching in combinatie met klank of massage wordt het probleem aangeraakt en zo mogelijk opgelost. Soms is iemand zo overtuigd van zijn eigen denkbeelden dat hij er met woorden nog goed omheen kan, maar door de vinger op de zere plek te leggen wordt het inzichtelijk.

Mijn behandelingen zijn voor mensen die fysiek dezelfde terugkerende problemen hebben en dat willen doorbreken. Of mensen die veel energie op hun omgeving verliezen en niet goed weten hoe daar mee om te gaan.

Mijn sterke punten zijn, inzicht geven in fysieke en energetische patronen. Een groot empatisch, invoelend vermogen en de vinger op de zere plek leggen. Ik ben goed met mensen die graag willen veranderen en daar zelf verantwoording voor willen dragen. Iemand die holistisch naar zichzelf durft te kijken. Moeilijke casussen, dus puzzelen vind ik leuk.

Ik zie u graag op maandag of woensdag op de Bazuindreef.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 06-23742232 of mailen naar hiddemuijs@planet.nl