Manon Arnold

Elke keer vind ik het weer een wonder om met de spirituele wereld te mogen werken. Het is een wereld vol liefde en intelligentie. Ik ervaar het als een voorrecht om boodschapper te mogen zijn tussen de geestenwereld en de ontvanger hier op aarde.

Al op jonge leeftijd merkte ik dat er meer was tussen hemel en aarde. Ik voelde veel aan van andere mensen. Ook ontving ik regelmatig ‘seintjes’ van de spirituele wereld en kreeg glimpen te zien van ‘de andere kant.’  Deze voelden groots en liefdevol en intuïtief wist ik dat ze bijzonder waren. Pas later ben ik mij gaan ontwikkelen hierin, zodat ik het kon gaan inzetten om mensen verder te helpen op hun levenspad.

Het Engelse mediumschap staat hoog aangeschreven.  Aan het Arthur Findlay College te Stansted  heb ik mij verder ontwikkeld bij vooraanstaande mediums zoals John Johnson, Paul Jacobs , Mavis Pitilla, Chris Drew en Simon James. Ook heb ik bij Gordon Smith, ‘hailed by the UK’s media as Britain’s Most Accurate Medium’ , de ‘School of Intuitive Studies Advanced’ afgerond in Edinburgh. 

In de jaren die volgden heb ik praktijk ervaring mogen opbouwen in het geven van healingen, privé consulten en demonstraties. Nu geniet ik dagelijks van het contact met de mensen die op mijn pad komen en natuurlijk van het contact met de spirituele wereld.

Het doorgeven van mijn kennis en ervaring  via workshops en opleidingen, zowel in groepsverband als individueel, heeft mijn grote passie.

“Be not the slave of your own past. Plunge into the sublime seas, dive deep and swim far, so you shall come back with self-respect, with new power, with an advanced experience that shall explain and overlook the old.”  Ralph Waldo Emerson